Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kil
Kil door Mel Wallis de Vries
Hoe ver ga jij voor iemand van wie je houdt? Lees <i>Kil</i>, de spannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jonge ... »
 
 
 
 
 

Sweet sixteen
Sweet sixteen door Dirk Bracke & Herman van Campenhout
De wereld van de zestienjarige Siska wordt helemaal op haar kop gezet als ze een nieuwe, jonge leraar Engels krijgt. Wat begint als een onschuldige fantasie gro... »
 
 
 
 
 

Voorlopers
Voorlopers door Mirjam Hildebrand
De vijftienjarige Emma voelt zich 'anders': ze voelt, hoort en weet meer dan andere mensen. Wanneer de mysterieuze Philana haar vertelt dat Emma's vader - die z... »
 
 
 
 
 

Schimmenschuw
Schimmenschuw door Johanna Lime
Als het zomercircus van Droam in Tulle komt, speelt Kamilia voor waarzegster, maar wanneer ze haar eigen toekomst probeert te zien, wordt ze meegenomen door ava... »
 
 
 
 
 

Olé!
Olé! door Elisa van Spronsen
De zusjes Mette en Sara gaan in de zomer een taalcursus volgen in Barcelona. Tenminste, dat is het plan. Maar dan krijgt Sara vlak voor vertrek een ongeluk, waa... »
 
 
 
 
 

Veronica
Veronica door Jana Baeskens
"Ik ben Veronica. Ik heb een zus. Beter gezegd, ik had een zus. Mijn zus is dood. Mijn zus is dood en dat is mijn schuld. Het was niet mijn bedoeling om haar te... »
 
 
 
 
 

Blauw is bitter
Blauw is bitter door Dirk Bracke
Lina is twaalf als Max, de eigenaar van een bar in Manilla, haar van haar vader koopt. De afspraak is dat ze als hulpje in de Blauwe Lotus zou werken, maar alga... »
 
 
 
 
 

Is liefde lastig?
Is liefde lastig? door Reine de Pelseneer
Deze dikke tienerroman leest als een trein. Vier mensen staan voor een warme zomer in Antwerpen. Elk wegen ze, vanuit hun ervaringen, de waarde van de liefde af... »
 
 
 
 
 

De duivelsvork
De duivelsvork door Suzette Boyer
Diego heeft zijn slag thuisgehaald: na de kou van Alaska vliegen alle vrienden nu naar de zon van Cordoba om samen deel te nemen aan een zomerkamp. Voor Diego i... »
 
 
 
 
 

Mijn zusje
Mijn zusje door Inez van Loon
Zon- of rustdagen, het maakt geen verschil. Voor Perla en haar familie bestaan alleen de seizoenen. Ze leven bij de dag, kijken zelden vooruit of achterom. Het ... »