Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 The Big Five for Life, Vervul je 5 grote levenswensen
The Big Five for Life, Vervul je 5 grote levenswensen door J. Strelecky
We kunnen allemaal vervulling vinden in ons leven en ons werk door ons weer te richten op wat er werkelijk toedoet. Het pakkende verhaal van succesvol zakenman ... »
 
 
 
 
 

Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgericht coachen door Insoo Kim Berg & Peter Szabo
Coaching is ‘in’. Niemand kijkt meer op als iemand het over zijn personal coach heeft. Het aantal coaches en coachees is de laatste jaren dan ook enorm toeg... »
 
 
 
 
 

Purple Cow
Purple Cow door Seth Godin
You're either a Purple Cow or you're not. You're either remarkable or invisible. Make your choice.

What do Starbucks and JetBlue and KrispyKreme and Apple and DutchBoy and Kensington and Zespri and Hard Candy have that you don't? How do they continue to confound critics and achieve spectacular growth, leaving behind former tried-and true brands to gasp their last?

Face it, the checklist of tired 'P's marketers have used for decades to get their product noticed -Pricing, Promotion, Publicity, t »
 
 
 
 
 

Het meisje van de slijterij
Het meisje van de slijterij door Petra de Boevere
Bijna elk bedrijf zit tegenwoordig op internet. Soms alleen met een website, soms ook door social media in te zetten. Maar online opereren vereist een andere strategie dan de marketing zoals die tot nu toe werd toegepast. Bij social media gaat het om relaties in plaats van transacties, om te durven delen zonder daar direct iets voor terug te verlangen. »
 
 
 
 
 

Meer inzicht en overzicht met mindmappen
Meer inzicht en overzicht met mindmappen door Hans Buskes
Het boek is bestemd voor professionals: van advocaten tot zoölogen, van ambtenaren tot zelfstandige ondernemers. Maar ook voor iedereen die zoekt naar nieuwe methoden om complexe informatie tot de kern terug te brengen en tegelijkertijd krachtig visueel weer te geven. Met als doel er meer uit te halen. »
 
 
 
 
 

De broncode
De broncode door Eric Smit
De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.

In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, geïntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. »
 
 
 
 
 

Een werkweek van 4 uur
Een werkweek van 4 uur door Timothy Ferriss

<p>Vraag Timothy Ferriss</p>
<p>wat hij doet, en de kans</p>
<p>is groot dat je als antwoord</p>
<p>krijgt: Skiën in de Andes ,</p>
<p> Duiken in Panama of</p>
<p> Tangodansen in Buenos</p>
<p>Aires . »
 
 
 
 
 

De nieuwe regels van social media
De nieuwe regels van social media door David Meerman Scott
Om in de nieuwemediajungle te kunnen overleven, moeten de regels van old school marketing worden losgelaten. De teloorgang van de traditionele massamarketing bi... »
 
 
 
 
 

Nieuwe producten bedenken
Nieuwe producten bedenken door G. van Wulfen
'We moeten innoveren' is actueler dan ooit. Juist nu leeft het besef dat een organisatie zich moet onderscheiden met aansprekende producten en diensten. Maar hoe innovatie in de praktijk het beste vormgegeven kan worden, blijft een lastig vraagstuk. »
 
 
 
 
 

Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek)
Digitaal is het nieuwe normaal (E-boek) door Peter Hinssen
Peter Hinssens uitdagend boek over de toekomst van onze digitale wereld Peter Hinssen is een van de internetpioniers in België en Europa. Hij is een veelgevraa... »