Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Kenia, Tanzania en Zanzibar
Kenia, Tanzania en Zanzibar door Bas Vlugt
In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn alle Afrikaanse landschappen vertegenwoordigd. Van het tropisch regenwoud van Kagamega Forest tot de woestijnen van Noord-Ke... »
 
 
 
 
 

Te gast in Namibie
Te gast in Namibie door Rolf Hendriks & Tobias Reijngoud
Te Gast In Namibië bevat verhalen van diverse auteurs die er langere tijd gewoond of gereisd hebben. Deze Te Gast In-pocket is ideaal om alvast in de vakantiesf... »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal door Guido Derksen
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Gambia biedt de Europese bezoeker een p... »
 
 
 
 
 

Marokko
Marokko door Remco Ensel
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Leer het rijke Marokkaanse culturele er... »
 
 
 
 
 

Marrakesh
Marrakesh door Hoe Stad & wat
<p>Wat & Hoe Stad & Streek Marrakesh bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika on the road
Zuid-Afrika on the road door Karin Rometsch
<p>De afwisselende landschappen, de groete wildreservaten en de culturele verscheidenheid maken van Zuid-Afrika een aantrekkelijke reisbestemming. Zuid-Afrika b... »
 
 
 
 
 

Trotter Zuid-Afrika
Trotter Zuid-Afrika door
<ul><li>Het echte verhaal achter de klassieke trekpleisters</li><li>Tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen</li><li>Verrassende an... »
 
 
 
 
 

Namibië, Botswana en Zimbabwe
Namibië, Botswana en Zimbabwe door Bas Vlugt
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto'sIn Namibië, Botswana en Zimbabwe zijn vr... »
 
 
 
 
 

Kenia, Tanzania en Zanzibar
Kenia, Tanzania en Zanzibar door Arjen Westra & Bas Vlugt
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn all... »
 
 
 
 
 

Kenia, Tanzania Wereldreisgids
Kenia, Tanzania Wereldreisgids door Daniela Eiletz-Kaube, Diana Schreiber & Steffi Kordy
ANWB Wereld Reisgids Kenia, Tanzania & ZanzibarDe ANWB Wereldreisgids Kenia, Tanzania & Zanzibar is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie ... »