Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Stomen door O. Souksisavanh Stomen is hot! Deze eeuwenoude kooktechniek uit het Verre Oosten is weer helemaal van deze tijd. Door voedsel te bereiden in stoom heb je geen vet of olie nodig... »
De nieuwe bakbijbel door Catherine Atkinson & Textcase - Een gedetailleerd kookboek waarmee u de kunst van het bakken onder de knie krijgt, met alle nodige informatie voor gegarandeerd perfecte resultaten.<br/><br/>... »
Rudolph's Bakery 2 door Rudolph van Veen 130 nieuwe bakrecepten uit Rudolph’s Bakery 2, het onweerstaanbare nieuwe bakboek van Meester Patissier Rudolph van Veen.... »
Het grote granenboek door Ghillie James Van haver tot gort: alles over granen-Hét naslagwerk voor alles wat met granen te maken heeft, van amarant tot wilde rijst-Meer dan 120 toegankelijke recepten v... »