Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aar... »
De traditionele Griekse keuken door Stathis Papaloukas Dit boek is het resultaat van de samenwerking tussen mij en vooraanstaande chef-koks die ik in Griekenland heb ontmoet en met wie ik heb samengewerkt. Het is ee... »
Creative chef door Jasper Udink ten Cate Laat je meenemen in de wondere wereld van Creative Chef en ontdek jouw ultieme eetbelevenis.Hoe kan je een diner met behulp van presentatie, verhalen, geur, muz... »
69 food & wine affairs door Sepideh Sedaghatnia Vanaf nu is de juiste wijn kiezen bij het gerecht een makkie Sepideh Sedaghatnia pakt na haar bestseller 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn uit me... »
De verstandige kok door M. Willebrands De verstandige kok verscheen in 1669 als onderdeel van een handleiding voor welvarende buitenhuisbezitters, getiteld Het vermakelijk landleven. Het is het enige... »
De vegetarische slager - het kookboek door Jaap Korteweg De zegetocht van de eerste vegetarische slager nu in boekvorm!<br/> <br/>Sinds de opening van zijn flagshipstore in Den Haag in oktober 2010, timmert Jaap Korte... »