Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
De natuurlijke gezondheidswijzer door Henny Lint Gezonde voeding is letterlijk van levensbelang. Steeds meer mensen zijn zich daarvan bewust en zoeken informatie over dit onderwerp. In De natuurlijke gezondhei... »
De kunst van simpel koken door Alice Waters Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en se... »
Basic ijs door Christophe Declercq Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. »
Wat je als whiskyliefhebber moet weten door Hans Offringa <b>350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden</b><br/><br/>Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat, water, graan en gist, is het toch d... »
Amuse kaasjes door Cathy Ytak Dit boek legt uit hoe je zelf kaas maakt en geeft dan een schat aan recepten om van die verse kaas verrukkelijke amuse kaasjes te maken. Met heel eenvoudige ing... »
Koken met stoom door J. Stacey Stomen, een oude manier van koken die nog steeds in het Verre Oosten wordt toegepast, beleeft nu bij ons in vele keukens een wedergeboorte. Daar is alle reden t... »