Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 



De natuurlijke gezondheidswijzer
De natuurlijke gezondheidswijzer door Henny Lint
Gezonde voeding is letterlijk van levensbelang. Steeds meer mensen zijn zich daarvan bewust en zoeken informatie over dit onderwerp. In De natuurlijke gezondhei... »
 
 
 
 
 

De kunst van simpel koken
De kunst van simpel koken door Alice Waters
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en se... »
 
 
 
 
 

Basic ijs
Basic ijs door Christophe Declercq
Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In Basic Ijs selecteert Christophe Declercq ruim zestig haalbare ijs- en sorbetrecepten, eenvoudig klaar te maken met of zonder ijsmachine. »
 
 
 
 
 

Wat je als whiskyliefhebber moet weten
Wat je als whiskyliefhebber moet weten door Hans Offringa
<b>350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden</b><br/><br/>Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat, water, graan en gist, is het toch d... »
 
 
 
 
 

Legendarische wijnverhalen
Legendarische wijnverhalen door F. Jacobs & G. Crum

Betaalbare cadeauboekjes voor de echte wijnfan



Mooi gebonden cadeauboekje met de meest kleurrijke verhalen achter wijn. Feiten, mythes en borrelpraat: het b... »
 
 
 
 
 

Op toast
Op toast door Susannah Blake
... »
 
 
 
 
 

Joegoslavische keuken
Joegoslavische keuken door Roland Gööck
 »
 
 
 
 
 

Amuse kaasjes
Amuse kaasjes door Cathy Ytak
Dit boek legt uit hoe je zelf kaas maakt en geeft dan een schat aan recepten om van die verse kaas verrukkelijke amuse kaasjes te maken. Met heel eenvoudige ing... »
 
 
 
 
 

Koken met stoom
Koken met stoom door J. Stacey
Stomen, een oude manier van koken die nog steeds in het Verre Oosten wordt toegepast, beleeft nu bij ons in vele keukens een wedergeboorte. Daar is alle reden t... »
 
 
 
 
 

Het kookboek voor lekker gezond eten
Het kookboek voor lekker gezond eten door A. Sheasby
 »