Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Spotgaai
Spotgaai door Suzanne Collins
Het onmogelijke is gebeurd: Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Maar ze mag dan wel levend uit de bloedige arena zijn gekomen, dat betek... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt! door Carry Slee
Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet<br/>er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een<br/>ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de<br/>klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. »
 
 
 
 
 

Schaduwkus
Schaduwkus door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

Het onzichtbare licht
Het onzichtbare licht door Evert Hartman
Als Leny helemaal alleen langs de plas achter hun boerderij loopt, wordt ze onweerstaanbaar naar het water getrokken. Ze ziet iets zó angstaanjagends, dat z... »
 
 
 
 
 

Het onkruid en de bloem
Het onkruid en de bloem door Campert
dagboek van een verslaafd meisje... »
 
 
 
 
 

Het kankerkampioenschap voor junioren
Het kankerkampioenschap voor junioren door Edward van de Vendel
‘Deze ziekte gun ik niemand, en dus ook mezelf niet. Mijn chemokuren gaan vandaag beginnen en ik zie de komende tijd als een treinrit. Over acht maanden eindigt... »
 
 
 
 
 

Epinona
Epinona door Marc de Bel
Het land van de Eburonen 50 voor Christus. Epinona woont haar hele leven al in hetzelfde dorp tot dat wordt aangevallen door de Atuaken. Bij die aanval worden E... »
 
 
 
 
 

De studie
De studie door Joelle Charbonneau
<b>De film van <i>De Test</i>, door Paramount Pictures, staat voor 2015 gepland.Lezers over <i>De studie</i>:'Enorm goed, spannend en zeer sterk verhaal. Ik vin... »
 
 
 
 
 

Jonkvrouw
Jonkvrouw door Jean-Claude Van Rijckeghem & Pat Van Beirs
<i>Jonkvrouw</i> is het brutale, romantische, avontuurlijke en onweerstaanbare verhaal van Marguerite van Male, de erfgename van Vlaanderen.
Ze is pas 14-en-een-half, maar toch droomt ze al van de ridder die haar naar een kasteel in de wolken zal voeren. »
 
 
 
 
 

Afscheidsbrief
Afscheidsbrief door Bobje Goudsmit
* Klassieker binnen thema rouwverwerking <br/>* Herziene editie in hardback met nieuw omslag<br/>* Nominaties Jonge Jury <br/><br/>Marits beste vriendin Anicke is twee jaar geleden overleden. Toch stuurt Anickes moeder Marit een uitnodiging om de verjaardag van Anicke te vieren. »