Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Wortels en vleugels (van de familie Seignette)
Wortels en vleugels (van de familie Seignette) door Afra de Wit
 »
 
 
 
 
 

De nakomelingen van Geerid Hermsen
De nakomelingen van Geerid Hermsen door Fons Van Schoten
Dit boek geeft de parenteel van Geerid Hermsen. Hij is ongeveer in 1690 in Nijmegen geboren. Zijn afstammelingen zijn gevolgd in zowel de mannelijke als in de v... »
 
 
 
 
 

Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster door Bart Middelburg
Biografie van het 'gevaarlijkste wijf' van Amsterdam ***** Hoerenmadam en prostituee Adriana Valkenburg (Schiedam, 1894) was in de jaren twintig en dertig een v... »
 
 
 
 
 

Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster door Bart Middelburg
Biografie van het ‘gevaarlijkste wijf’ van Amsterdam ***** Hoerenmadam en prostituee Adriana Valkenburg (Schiedam, 1894) was in de jaren twintig en dertig een v... »
 
 
 
 
 

Judith
Judith door Karen Dierickx
<P>Voorjaar 883. Een bootje steekt het Nauw over. Wanneer de inzittenden de kust van Wessex bereiken, worden ze opgewacht door soldaten. ‘Doe die lansen weg en ... »
 
 
 
 
 

ABRAHAM KUYPER
ABRAHAM KUYPER door C.A. Admiraal
De bundel ‘Abraham Kuyper: veelzeggend en veelzijdig’ bevat een negental beschouwingen over een staatsman van internationale allure en een theoloog van formaat.... »
 
 
 
 
 

SCHEMERTIJD
SCHEMERTIJD door Elle Werners
Omdat veel jongeren geen idee hebben van wat hun voorouders hebben moeten doorstaan geef ik dit boekje uit. Het oorlogsverslag van mijn vader. Ik ben de tachtig... »
 
 
 
 
 

Hoop van u te dromen
Hoop van u te dromen door Bert Koene
Jonkvrouw Maria van Wassenaer, dochter van een van de aanzienlijkste edelen van Holland, probeerde er op een avond in 1639 vandoor te gaan met een jongeman van ... »
 
 
 
 
 

Ludo ten Cate
Ludo ten Cate door Annette Evertzen
Ludo ten Cate, genealoog tot de dood werpt een scherp licht op het leven van de genealoog Ludo ten Cate. Als hoofd van de Centrale Dienst voor Sibbekunde tijden... »
 
 
 
 
 

De nakomelingen van Sijmon van Schooten
De nakomelingen van Sijmon van Schooten door Fons Van Schoten
De familienaam Van Schooten is op diverse plaatsen in de Noordelijke en in de Zuidelijke Nederlanden ontstaan. Schooten heet af te stammen van het Germaanse woo... »