Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Sjakie en de chocoladefabriek
Sjakie en de chocoladefabriek door Roald Dahl
Al jaren is minstens een keer per jaar Sjakie en de Chocoladefabriek op televisie met Gene Wilder als Willie Wonka. Nu is het wachten op de tweede verfilming va... »
 
 
 
 
 

Stad van Vuur
Stad van Vuur door Cassandra Clare
<p>Het tweede deel in de serie Kronieken van de Onderwereld.</p><p>Clary Fray zou willen dat haar leven weer zoals vroeger was. Maar wat is normaal wanneer je e... »
 
 
 
 
 

Kil
Kil door Mel Wallis de Vries
Hoe ver ga jij voor iemand van wie je houdt? Lees <i>Kil</i>, de spannende jeugdthriller van Mel Wallis de Vries, meervoudig winnares van de Prijs van de Jonge ... »
 
 
 
 
 

Plaag
Plaag door Michael Grant
Wat doe je tegen een levensgevaarlijke plaagPerdido Beach is al maandenlang afgesloten van de buitenwereld door een ondoordringbare muur. Alle volwassene... »
 
 
 
 
 

Verlaten
Verlaten door Michael Grant
Het ene moment stond de leraar nog over de Burgeroorlog te praten. En het volgende moment was hij weg. Leraar aanwezig. Leraar weg. Geen poef. Geen lichtflit... »
 
 
 
 
 

De magiër
De magiër door Michael Scott
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><span style="font-size: 10pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Nadat ... »
 
 
 
 
 

De bliksemdief
De bliksemdief door Rick Riordan
Percy Jackson wordt bijna van school getrapt. Alweer. En dat is nog maar zijn kleinste zorg. Want hij ontdekt dat hij de nakomeling is van een Griekse god. Als ... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Phoenix
Het verhaal van Phoenix door Joss Stirling
Het verhaal van Phoenix. Phoenix is opgegroeid in een gesloten gemeenschap die wordt bestuurd...... »
 
 
 
 
 

Inside Out
Inside Out door Maria V. Snyder
Houd je gedeisd. Val niet op. Of anders...  »
 
 
 
 
 

Sweet sixteen
Sweet sixteen door Dirk Bracke & Herman van Campenhout
De wereld van de zestienjarige Siska wordt helemaal op haar kop gezet als ze een nieuwe, jonge leraar Engels krijgt. Wat begint als een onschuldige fantasie gro... »