Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het gebeurde op een dinsdag
Het gebeurde op een dinsdag door Charlene Lunnon & Lisa Hoodless
In 1999 worden de tienjarige Charlene en Lisa op weg naar school in een auto getrokken. Vier dagen lang worden zij gevangengehouden gemarteld verkracht en bijna vermoord. Het nieuws over de verdwijning van de meisjes beheerst dagenlang alle media en heel Engeland bidt voor hun veilige terugkeer. »
 
 
 
 
 

Terugkeer ongewenst
Terugkeer ongewenst door Charles Lewinsky
<strong>`Ik heb leren leven zonder vrijheid, zonder hoop. Waarom vind ik het dan verdomme zo moeilijk om te leven zonder geweten? </strong><i>Terugkeer onge... »
 
 
 
 
 

De selectie
De selectie door Kiera Cass
<p>Voor 35 meisjes is de selectie dé kans op een beter leven. Zo kunnen ze ontsnappen aan een armoedig caste-leven en opgenomen worden in een wereld vol glamour... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats door Linda Jansma
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes beden... »
 
 
 
 
 

Matroesjka
Matroesjka door Ilse Annegarn
Het leven van Fleur staat totaal op z'n kop wanneer haar dochter, die zij noodgedwongen als baby moest afstaan, contact met haar zoekt. Fleur, die niet weet wie... »
 
 
 
 
 

Verbroken
Verbroken door Karin Slaughter
Sara Linton vraagt Will Trent om hulp in Grant County bij het onderzoek naar de moord op een jonge vrouw. Maar zijn komst wordt niet door iedereen gewaardeerd. ... »
 
 
 
 
 

Herinneringen aan Grace
Herinneringen aan Grace door Charlotte Hall
Nora is net twaalf als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en ze met honderden andere kinderen uit Londen op transport wordt gezet naar het veilige landelijke Kent. Daar wordt ze liefdevol opgevangen door het domineesechtpaar Rivers en hun dochter Grace. »
 
 
 
 
 

Klem
Klem door Uijtdewilligen Wim
In 1998 zet de gedesillusioneerde zakenman Herman de Roy zijn eigen zelfmoord in scène op zijn landgoed in de Schotse bergen, zijn vrouw en twee zoons verbijst... »
 
 
 
 
 

Miss Match
Miss Match door Astrid Harrewijn
Lein heeft met het familierecept van een afslankmiddel onverwacht succes. »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje door Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »