Boek
Op iedereen die van goed, spannend en niet te duur eten houdt, heeft de klassieke Franse bistro al decennialanggrote aantrekkingskracht. Vooral het idee van het 'plat du jour' of het dagmenu, gebaseerd op die groenten die in dat seizoen overvloedig aanwezig zijn en vlees waar net veel van is geslacht, waardoor de prijzen zo schappelijk zijn.
De tachtig gerechten van Anthony Demetre zijn Europees en klassiek, echter met een moderne twist. Zijn filo sofie is: everyday eating at its very best - verrassende seizoensgerechten van hoge kwaliteit met relatief goed kope ingrediënten. Dit prachtig geïllustreerde kookboek geeft de lezer een leidraad om dagelijks een fantastisch maal neer te zetten met ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar en niet te duur zijn; een echte 'plat du jour' dus. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »