Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zustermoord door Tess Gerritsen

Zustermoord is 7 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 77 keer gelezen.
Anoniem
- Zustermoord
 
 
 
 
 
(4)

erg goed boek waar de spanning je tegemoet komt en waar je tot het laatst moet doorlezen om te weten hoe het nu echt in elkaar zat. Op naar haar volgende boek

- Zustermoord
 
 
 
 
 
(4)

Weer een erg goed boek van Tess Gerritsen. Ik vind het fantastisch hoe ze het steeds voor elkaar krijgt dat ik mijn boek niet weg wil leggen. Het boek krijgt steeds weer een verrassende wending. Hij is spannend tot en met de laatste bladzijde!

- Zustermoord
 
 
 
 
 
(5)

Ben er vanmiddag mee begonnen en wil eigenlijk niet stoppen ,spannend en laat af en toe je mond open staan !

- Zustermoord
 
 
 
 
 
(4)

Wederom een Juweeltje van deze schrijfster,ontzettende beeldend geschreven en na dit vierde boek van de serie moet ik zeggen dat de dames me steeds meer gaan bevallen,je leert ze gaandeweg echt kennen. Erg leuk!

- Zustermoord
 
 
 
 
 
(5)

"Zustermoord" was de enige, op "het Aandenken" na, die ik nog niet had gelezen van Tess Gerritsen. Over het algemeen ben ik razend-enthousiast over haar boeken, sommige vind ik wat minder en sommige springen er uit. Dit laatste geldt voor "Zustermoord"; wat een ijzersterk, boeiend en verrassend verhaal. Spannend tot de laatste letter.

- Zustermoord
 
 
 
 
 
(5)

Weer een goed boek dat ik van tess gerritsen heb gelezen.Het is van het begin tot einde een boeiend verhaal.Dr. Maura krijgt de schrik van haar leven als er een dode vrouw op de autopsietafel ligt en precies op haar lijkt!Wie is zij?Twee verhaallijnen want ze zijn ook op zoek naar een persoon die zwangere vrouwen vermoord!Of zou dit allemaal met elkaar temaken hebben?Zeer verrasend en een erg spannend einde!