Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Zusje door Rosamund Lupton

Hartjeuk & zieleczeem
Hartjeuk & zieleczeem
Van het woord Hartjeuk vind je geen omschrijving in het woordenboek. Toch weet iedereen precies wat het betekent. Je leest het en het woord bestaat! Met de kracht van nieuwe woorden verrast Youp ons al vele jaren in zijn columns in NRC H... »
Life safari
Life safari
In Life safari vertelt John Strelecky op meeslepende wijze het verhaal van Jack, een jongeman die op zoek is naar geluk en de zin van zijn leven. Hij droomt ervan een reis door Afrika te maken en besluit uiteindelijk te gaan. Tijdens zij... »
Gek van de Cote d'Azur
Gek van de Cote d'Azur
God schiep de landen waaronder Frankrijk. Hij gaf dit land o.a. de Atlantische Oceaan de Middellandse Zee de Alpen de Pyreneen de Bourgogne de Ardche de Elzas de Vogezen de beste wijngebieden en keuken en de mooiste stad ter wereld Parij... »
Friese wijsheden
Friese wijsheden
In dit boekje vindt u een verzameling Friese wijsheden, voorzien van prachtige illustraties. Verzameld door Theo Dijkstra. It aai wol wizer wêze as de hin. Het ei wil wijzer zijn dan de kip. In faam en in jirpel kiest sels. Een meisje ... »
De buitenstaanders
De buitenstaanders
Dit is een boek in een populaire genre: een verhaal dat zich
afspeelt binnen de fascinerende wereld van een religieuze
Shakergemeenschap, in de historische context van de Amerikaanse
burgeroorlog van 1812. Hoofdpersoon is de ... »
Het derde meisje
Het derde meisje
Op leven en doodOp weg naar huis wordt de dochter van chirurg Veronika Lundborg, Cecilia, overvallen en zwaar mishandeld. Terwijl Veronika in het ziekenhuis over haar waakt, wordt een man gewurgd aangetroffen in de kelder van het hoofdge... »