Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Zusje door Rosamund Lupton

- Zusje
 
 
 
 
 
(4)

Alles in dit boek draait om Tess, het jongere zusje van vertelster Beatrice. Ze is verdwenen en dood teruggevonden. Ze was zwanger van haar docent die niets ... »

- Zusje
 
 
 
 
 
(3)

mooi boek, niet heel makkelijk te lezen maar wel weer eens iets anders. Wanneer haar zus vermist is en later dood wordt gevonden gaat Beatrice en vanuit dat ... »

- Zusje
 
 
 
 
 
(4)

Een heel bijzonder verhaal, het is aandoenlijk, spannend, aangrijpend, confronterend, liefdevol maar ook gruwelijk en met een wel zeer verrassende ontknoping... »

Boeken zoals Zusje door Rosamund Lupton

Hartjeuk & zieleczeem
Hartjeuk & zieleczeem
Van het woord Hartjeuk vind je geen omschrijving in het woordenboek. Toch weet iedereen precies wat het betekent. Je leest het en het woord bestaat! Met de kracht van nieuwe woorden verrast Youp ons al vele jaren in zijn columns in NRC ... »
Life safari
Life safari
In Life safari vertelt John Strelecky op meeslepende wijze het verhaal van Jack, een jongeman die op zoek is naar geluk en de zin van zijn leven. Hij droomt ervan een reis door Afrika te maken en besluit uiteindelijk te gaan. Tijdens zij... »

Prikbord

Hennie
Hennie heeft Zusje door Rosamund Lupton toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

8 maanden geleden
Zusje
Mariek56
Mariek56 heeft een recensie geschreven over Zusje door Rosamund Lupton.
“Een heel bijzonder verhaal, het is aandoenlijk, spannend, aangrijpend, confronterend, liefdevol maar ook gruwelijk en met een wel zeer verrassende ontknoping! M...” »
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2018, 11:33:53
Zusje
Mariek56
Mariek56 heeft Zusje door Rosamund Lupton toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2018, 11:29:38
Zusje