Boek
Iedereen houdt van kruiden en specerijen maar niet iedereen weet hoe ze gebruikt worden in de keuken. In welke soep gebruik je best bieslook? Welke kruiden passen er bij andijvie en spinazie? Welk vleesgerecht breng je op smaak met mosterdpoeder? Welke specerijen kan je gebruiken bij vis? En hoe krijg je een pittige tomatensaus?Via deze kruidenwijzer worden al je maaltijden nog smakelijker en aantrekkelijker. Ontdek welke kruiden passen bij je favoriete gerechten. Ongetwijfeld wordt deze kruidenwijzer je beste vriend in de keukenWINIEFRED VAN KILLEGEM de populaire Kruidenvrouw uit Gent schrijft boeken over kruiden en groenten geeft drukbezochte voordrachten en begeleidt kruiden en tuinwandelingen «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.