Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Windroos door G. van den Berg

Varcolac
Varcolac
de jager, de prooi »
Sisi's winterlied
Sisi's winterlied
Tijdens haar Griekse les ontvangt keizerin Elisabeth van Oostenrijk (Sisi) een onheilsbericht. Haar enige zoon, kroonprins Rudolf, is samen met zijn minnares dood aangetroffen in zijn jachtslot. Eerst denkt het Weense hof aan moord, maar... »
Een droom loslaten
Een droom loslaten
Het zouden de gelukkigste jaren van het jonge leven van Annelie moeten zijn. Zij is pas getrouwd met haar man Thomas, woont in een prachtig appartement in Egmond aan Zee en ze heeft twee fijne vriendinnen, met wie ze lief en leed deelt. ... »
Nooit meer alleen
Nooit meer alleen
Gina is nog jong als ze haar man verliest. Ze blijft achter met twee kleine kinderen. Maar ze móét verder en het lukt haar de draad weer op te pakken, met hulp van haar ouders en schoonouders.

De steun die haar schoonouders v... »
Match?
Match?
Alles gaat mis: Elines vriend Eric, met wie ze samenwoont, verbreekt hun relatie door middel van een onbetekenend briefje en vlak daarna ligt ze op het werk in de clinch met haar collega Frank. Voor haar baas is dat de druppel: Eline moe... »
Dubbel verliefd
Dubbel verliefd
De tweelingzussen Claire en Madelon zijn onafscheidelijk. Ze genieten van het Utrechtse studentenleven en nemen zichzelf en hun omgeving niet zo serieus. De twee delen alles, zelfs hun paard Boks. Maar dan verschijnt er een man op het to... »
Lonkende toekomst
Lonkende toekomst
De drieëntwintigjarige Tanja Noordeloos woont samen met haar vriend Benjamin. Ze hebben het fijn samen, maar als Tanja’s ouders gaan scheiden, wordt ze opgeslokt door zorgen om haar moeder. Benjamin kan daar niet mee omgaan en hij verb... »
Het Medusa ultimatum
Het Medusa ultimatum
THE BOURNE ULTIMATUM Met een bizarre moord tijdens een kermis keert meester-terrorist Carlos ‘de Jakhals’ terug in het leven van David Webb. Webb moet opnieuw ‘Jason Bourne’ worden om de Jakhals te elimineren. Zijn strategie is l... »
Wie is er bang van de wolf?
Wie is er bang van de wolf?
Sjoerd is heel erg bang voor Het Iets, dat zodra het donker is voor zijn raam heen en weer loopt. Dan ontdekt hij op een avond dat er een groot beest onder zijn bed ligt. Eerst is hij er bang van, maar zijn opa weet te vertellen dat het ... »