Boek
Zoals het klokje om de pols, de merkkleding en de auto, is ook ons eetpatroon een fashion statement. Hét middel waarmee we ons onderscheiden van de massa en onze persoonlijkheid ondersteunen. Maar hoe weten we met welk eten we wel of beter niet (meer) kunnen worden gespot? Wat vandaag it-food is, is morgen immers hopeloos out-food. Food=fashion.
What (not) to eat 2010 biedt uitkomst. Foodtrendwatcher en culinair journalist Marjan Ippel wijdt de lezer in de geheimen van actuele en aanstormende foodtrends in. Hiermee start ze een traditie in eten die in de mode al jaren gangbaar is. Namelijk een hapklaar overzicht bieden van whats hot & what not in de komende eetseizoenen.
Marjan Ippel is oprichter van www.talkinfood.nl, een website over trends in eten en drinken. Haar artikelen verschenen onder meer in delicious., Volkskrant Magazine en Quote. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.