Boek
In dit vijfde nummer van het Bookazine KOOK ZE! is het thema TRAAG.Wat komt er in traag?- 40 gerechten : de klassiekers onder pruttelgerechten: coq au vin,cassoulet, tête de veau, stew en stoofvlees, maar ook gastronomie en de langzaamgaar technieken.- De ontleding van onze 'hutsepot' en de business achter 'soepen en bouillons'- Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins (Culinair Ambiance)- Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingrediënten.- Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli's en bladerdeeg moet maken- Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood- en natuurlijk ook de portret galerijen «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.