Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Heet Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe. Kook Ze! Heet is niet enkel een nummer met pikante spijzen, maar goochelt ook met hog... »
Vrijmoed De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het hart... »
Vrijmoed De keuken van Michaël Vrijmoed: van topproduct naar topgerecht Michaël Vrijmoed kiest in dit boek per seizoen voor drie producten die hem nauw aan het har... »
100 x bruisende brasseries in Belgie 100 adressen van uitstekende brasseries die ons bourgondisch Belgenland te bieden heeft.'Een brasserie is meer dan een opschrift op de gevel.' Een eerlijke e... »
I Sapori d'Italia N-F het beste van de Italiaanse keuken = le meilleur de la cuisine Italienne »
Roger & Ik <p>Roger Souvereyns is een van de invloedrijkste keukenchefs in de Belgische geschiedenis. <em>Roger & Ik</em> is het relaas van een carrière die al 65 jaar... »
Viki Geunes Just cooking Culinair spektakel op hoog niveau;;;Tweesterrenchef Viki Geunes (restaurant 't Zilte) behoort tot de absolute top van de Belgische gastronomie.;;;Dit boek be... »
Mas is meer Unieke samenwerking tussen het MAS en topchef Viki GeunesOp 17 mei 2011 opent het MAS (Museum aan de Stroom) zijn deuren en opent chef Viki Geunes er zijn tw... »