Boek
Ook de keuken van de 21e eeuw wordt gedomineerd door de slogan 'snel, sneller, snelst'. Elke dag moet er in zo min mogelijk tijd een maaltijd op tafel komen en alleen op bijzondere dagen willen we nog eens uitpakken. Daarmee is eten voor veel mensen verworden tot een bijna noodzakelijk kwaad. En áls we eens culinair willen genieten, doen we dat buiten de deur, tegen een vaak veel te hoge prijs. Maar waarom?
Met dit boek kan iedereen thuis gerechten op tafel zetten die in een restaurant niet zouden misstaan. Hoe? Heel simpel: met smakelijke ingrediënten, slimme en eenvoudige recepten én de tips en trucs om je maaltijd met iets meer cachet te presenteren. Ramon Beuk laat zien dat elke kok met minimale middelen én minimale inspanningen maximaal effect kan bereiken. Voor iedereen die zijn gasten - en zichzelf - wil verbazen: ga thuis uit eten en geniet! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.