Boek
Puur koken met groenten in de hoofdrol is eenvoudig, verrassend, mooi en heerlijk.Wat staat er op het menu? Banaan met Madras-kerrie, salie en rode ui; wortel en paarse basilicum met kaneel; appels uit de oven met hibiscusbloemen en amandeldragees; boleten met citroen, tijm en olijfolie; meiraapjes met tomaten en ei... Een kleine greep uit de recepten die Alain Passard in zijn boek De ***chef die groente de hoofdrol geeft voor u heeft vastgelegd. Inclusief een seizoenskalender, zodat u precies weet wanneer u welk gerecht kunt bereiden. De chef geeft een toelichting op elk recept en zelfs aan een dranksuggestie is gedacht. Hiermee zet u gegarandeerd een onvergetelijke maaltijd op tafel, waarbij u niet alleen uzelf, maar ook uw gasten zult verbazen. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.