Boek
In Puur Italiaans heeft de populaire Australische kok Tobie Puttock zijn honderd favoriete Italiaanse gerechten verzameld en laat hij zien hoe je met plaatselijke ingrediënten een authentieke Italiaanse smaak kunt creëren.
Hij legt uit waarom biologisch eten vrijwel altijd beter is en waarom je zou moeten kiezen voor de producten van het seizoen. De recepten van Tobie zijn juist dankzij deze bijzondere aandacht voor de ingrediënten altijd verrassend lekker en innovatief.
Puur Italiaans is een boek dat ons op de talrijke mogelijkheden van de Italiaanse keuken wijst en ons tegelijkertijd toont hoe belangrijk én lekker het is om producten te gebruiken die niet alleen goed zijn voor onszelf, maar ook voor onze planeet.
Over de auteur
De in Melbourne geboren Tobie Puttock werkte in restaurants in Italië en Zwitserland en stond in Londen achter het fornuis van het vermaarde River Cafe en in het innovatieve restaurant Fifteen London, waar hij chef-kok was onder Jamie Oliver. Inmiddels is Tobie hoofdkok van Fifteen in Melbourne en schrijft hij regelmatig artikelen voor het tijdschrift Delicious. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.