Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Oorlog en vrede door L.N. Tolstoj

Vaya con dios
Vaya con dios
Dani Klein vertelt openhartig haar levensverhaal Het succes bracht Dani Klein op alle continenten. De hele wereld zingt probleemloos de muziek mee die zij heeft gemaakt, bij Vaya Con Dios en als soloartieste. Achter dat epische verhaal ... »
Gejaagd door de wind
Gejaagd door de wind

Ze kon Rhett terugwinnen. Ze wist dat ze het kon.

Er was nog nooit een man geweest die ze niet

kon krijgen als ze eenmaal haar zinnen op hem

had gezet.

Morgen zal ik een manier bedenken om hem

terug te k... »

Dodelijk web
Dodelijk web
Jammer genoeg zijn sterfgevallen bij de paardenraces geen uitzondering. Drie op een middag was echter wel zo ongebruikelijk dat er meer dan één wenkbrauw bij opgetrokken werd.Sid Halley is terug! De eenhandige ex-jockey die Dick Franci... »
De dood van Winnetou
De dood van Winnetou

De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de mee... »

Het Shakespeare-geheim
Het Shakespeare-geheim
Kate Shelton, een 29-jarige deskundige op het gebied van het werk en leven van Shakespeare, heeft de universiteit van Harvard vaarwel gezegd om zich te storten op een carrière als toneelregisseuse. Zij heeft de grote eer om als Amerikaa... »
De schat van Khan
De schat van Khan
Dzjengis Khan - de grootste veroveraar aller tijden, die over een rijk heerste dat zich uitstrekte van de Stille Oceaan tot aan de Kaspische Zee. Zijn graftombe is altijd een mysterie is gebleven. Tot vandaag.
Als Dirk Pitt bijna om ... »