Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Nieuwe maan door Stephenie Meyer

- Nieuwe maan
 
 
 
 
 
(2)

Van de Twilight Saga vind ik dit het minste boek. In mijn ogen is het echt een tussen boek maar ik ben dan ook een diehard Edward fan. Voor Jacob fans is het... »

- Nieuwe maan
 
 
 
 
 
(5)

Heerlijk deze reeks van Stepenie Meyer! Als je van Harry Potter houdt en niet terug schrikt voor een klein beetje bloed, lezen! »

- Nieuwe maan
 
 
 
 
 
(4)

Wederom een lekker verhaal uit de twilight-saga. Het boek leest lekker weg, de schrijfstijl is simpel en het verhaal is makkelijk te volgen. Geen ingewikkeld... »

Boeken zoals Nieuwe maan door Stephenie Meyer

Eclips
Eclips

'Bella?' Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat te veel spanning in, zijn lippen drukten te vurig tegen de mijne - alsof hij bang was dat we ... »

Harry Potter en de steen der wijzen
Harry Potter en de steen der wijzen
PAPERBACK - Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor... »
Harry Potter en de halfbloed prins
Harry Potter en de halfbloed prins
Harry Potter en de Halfbloed Prins van J.K. Rowling verscheen in 2005 voor het eerst in Engeland en is het zesde deel van een zevendelige reeks. Wereldwijd werden ruim 500.000.000 boeken verkocht in 69 verschillende talen en in 200 versc... »

Prikbord

Daphne
Daphne heeft Nieuwe maan door Stephenie Meyer toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

12 December 2014, 8:45:34
Nieuwe maan
Mel
Mel heeft Nieuwe maan door Stephenie Meyer toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

10 December 2014, 15:13:44
Nieuwe maan
Elke
Elke heeft Nieuwe maan door Stephenie Meyer toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

14 Maart 2014, 16:59:40
Nieuwe maan