Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eclips
Eclips
<p><em>'Bella?' Achter me hoorde ik Edwards zachte stem. Hij trok me meteen in zijn armen en kuste me opnieuw. Deze kus maakte me bang. Er zat te veel spanni... »
 
 
 
 
 

Morgenrood
Morgenrood
'Je hoeft niet bang te zijn,' mompelde ik. 'Wij horen bij elkaar.' Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo pe... »
 
 
 
 
 

Zielen
Zielen
<p>Een van de meest opmerkelijke liefdesverhalen ooit

</p><p>De wereld is binnengevallen door een onopgemerkte vijand die het lichaam van mensen g... »
 
 
 
 
 

The Host
The Host
Melanie Stryder refuses to fade away. The earth has been invaded by a species that takes over the minds of their human hosts while leaving their bodies intac... »
 
 
 
 
 

Nieuwe maan
Nieuwe maan
<p>Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze oo... »
 
 
 
 
 

Het korte tweede leven van Bree Tanner
Het korte tweede leven van Bree Tanner
Ik keek hoe zijn lichaam veranderde. Hij dook in elkaar op het dak en greep met één hand de rand vast. Alle vreemde vriendelijkheid verdween en hij werd ee... »
 
 
 
 
 

Twilight
Twilight
Twlight saga deel 1Bella is er absoluut van overtuigd dat Edward levensgevaarlijk is, maar ook dat ze onvoorwaardelijk en onherroepelijk verl... »
 
 
 
 
 

New Moon
New Moon
'I stuck my finger under the edge of the paper and jerked it under the tape. 'Shoot, I muttered when the paper sliced my finger. A single drop of blood oozed... »
 
 
 
 
 

Twilight
Twilight
<p>Als Bella Swan naar het regenachtige Forks verhuist en de mysterieuze en aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet, neemt haar leven een spannende wending. Edw... »
 
 
 
 
 

De chemicus
De chemicus
<p><span>Een voormalig geheim-agent moet nog één laatste zaak op zich nemen om haar naam te zuiveren en haar leven te redden in de eerste thriller van Step... »