Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Mysteries van de morgen door Virginia Andrews

Iemand als jij
Iemand als jij

Een warme roman over liefde en verlies, vriendschap en verlangen Emma, Leonie en Hannah ontmoeten elkaar tijdens een vakantie in Egypte en worden de dikste vriendinnen. Ondanks de verschillen in leeftijd en achtergrond zoeken zij steu... »

Lied van verlangen
Lied van verlangen
Goedkope paperbacks van de Melody-serie! In de Melody-serie lees je alles over de familie Logan, die generaties lang moet leven met verdriet, leugens en verraad... Terwijl Melody rouwt om het verlies van haar vader, wordt ze door haar... »
Dawn
Dawn
Het vijfde en laatste deel in de Dawn-serie »
Niemand mag het weten
Niemand mag het weten
Voor de buitenwereld lijken de ouders van Julia door en door fatsoenlijk. Maar vanaf haar zevende tot haar dertiende wordt Julia door haar vader seksueel misbruikt. Terwijl haar moeder zich obsessief met het huishouden bezighoudt, dringt... »
Betrapt
Betrapt
Darcy is een glamourgirl, bloedmooi maar ego├»stisch. Ze brengt haar dagen door met winkelen, feesten en voorbereidingen treffen voor haar huwelijk met de perfecte man, Dex. Tot ze Dex betrapt in de slaapkamerkast van haar beste vriendi... »