Boek
Margeproblematiek is naast gebrekkige kasadministratie en een onvolledige omzetregistratie nog altijd één van de meest discutabele onderdelen bij boekenonderzoek. Het zakboekje Marges in de Horeca geeft u uitleg en inzicht in deze problematiek.
U krijgt antwoord op vragen als: Welke rol speelt de marge? Welke margemethodes moeten gebruikt worden? Welke factoren beïnvloeden marges direct en indirect, negatief of positief?
Inhoud
Dit zakboekje geeft u meer inzicht in de margeproblematiek en de rol daarvan binnen een fiscale controle. Het helpt u bij het opsporen van negatieve marge-invloeden en stelt u in staat om uw administratie te verfijnen. Duidelijk wordt dat marges door méér factoren worden beïnvloed dan alleen maar door schommelingen in inkoopwaardes en verkoopprijzen. Voorzien van praktijk- en rekenvoorbeelden.
Dit zakboekje is bestemd voor allen die in de horeca en aanverwante bedrijven werkzaam zijn. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.