Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Magier door Raymond E. Feist

Duisternis over sethanon
Duisternis over sethanon
De Nachtraven zijn terug in Krondor. Tot grote ontsteltenis van eenieder slagen ze in hun opzet een aanslag te plegen op Arutha, die volgens een oude profetie de heer van het Westen is. Deze schandelijke daad vraagt om een tegenzet en in... »
Het oog van de wereld
Het oog van de wereld
In het vredige dorp Emondsveld zijn grote gebeurtenissen in de buitenwereld slechts verre geruchten. De komst van vreemdelingen verandert dit. Vijf jonge Emondsvelders worden het middelpunt van een vernietigende reeks gebeurtenissen die ... »
De toorn van een waanzinnige God
De toorn van een waanzinnige God
De Toorn van een Waanzinnige God is het vervolg op De vlucht van de Nachtraven en Reis door de Nacht, de zinderende finale van het Raymond E. Feist-epos De Saga van de Duistere Oorlog. Terwijl Puc met zijn zoon Magnus en de kleine gokke... »
Krondor
Krondor
Een zwarte elf sluit zich aan bij de de troepen van prins Arutha. Er worden machtige complotten gesmeed tegen het Koninkrijk en Puc moet nogmaals een beroep doen op zijn magie en betaalt daarvoor een hoge prijs Het is tien jaar na tumu... »