Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Kennedy's brein door Henning Mankell

- Kennedy's brein
 
 
 
 
 
(5)

Een archeologe (54) onderbreekt haar werk in Griekenland om haar zoon (25) in Zweden te bezoeken. Daar treft ze hem dood aan, in zijn eigen bed met een pyjam... »

Boeken zoals Kennedy's brein door Henning Mankell

De chinees
De chinees
In januari 2006 vindt de politie van het stadje Hesjövallen achttien mensen die op beestachtige manier zijn vermoord. Birgitta Roslin, rechter in Helsingborg, is met stomheid geslagen want bijna alle slachtoffers zijn verwanten van haar... »
De terugkeer van de dansleraar
De terugkeer van de dansleraar
Grootse misdaadroman

Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van de moord vreemde, bloederige sporen; het blijken de basispassen van de tango te... »
De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Met de moord op makelaar Louise Åkerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste opgaven uit zijn loopbaan te staan. Op de plaats van de misdaad wordt een vinger g... »

Prikbord

Catherine
Catherine heeft Kennedy's brein door Henning Mankell toegevoegd aan haar verlanglijst.
29 November 2017, 9:25:43
Kennedy's brein
George
George heeft Kennedy's brein door Henning Mankell getipt.
“Ga op in het boeiende leven van Louise Cantor (54), archeologe in Griekenland. Moeder van een zoon die plotseling overlijdt. Hoe, waarom? Zij wil het weten. Ze ...” »
26 Oktober 2017, 9:47:11
Kennedy's brein
George
George heeft een recensie geschreven over Kennedy's brein door Henning Mankell.
“Een archeologe (54) onderbreekt haar werk in Griekenland om haar zoon (25) in Zweden te bezoeken. Daar treft ze hem dood aan, in zijn eigen bed met een pyjama a...” »
Score :
 
 
 
 
 

11 Oktober 2017, 11:50:49
Kennedy's brein