Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Huis vol verleden door Geertrude Verweij

Als er geen vertrouwen is
Als er geen vertrouwen is
Als haar oom en tante haar uitnodigen om een poosje in hun zomerhuisje aan de kust te komen logeren, neemt Anouk dat aanbod met beide handen aan. Ze beschouwt het als een goede gelegenheid om op adem te komen, omdat het zo moeilijk blijk... »
Twee ringen op fluweel
Twee ringen op fluweel
Wanneer Corine op een feestje van vrienden Daniël tegenkomt, weet ze het meteen: dit is de ware. Haar vriendin Louise gelooft ere niet zo in, maar Corine is er absoluut zeker van.

Corine en Daniël trouwen met elkaar en krijgen... »
Onomkeerbaar
Onomkeerbaar
Na zich jarenlang thuis te zijn geweest om voor haar gezin te zorgen, besluit Yvonne Fynvandraadt weer les te gaan geven. Haar man en zoon zijn overdag niet thuis en als de gelegenheid zich voordoet solliciteert ze naar een parttime baan... »
Later is nu
Later is nu
Op weg naar haar tante, die verhuist naar een verzorgingstehuis, krijgt Maggie een ongeluk. Ze verblijft tijdelijk in een vervallen hotel, totdat ze weer op de been is en naar haar tante kan. Maar het oude hotel blijft haar trekken.
... »
Bestemming bereikt
Bestemming bereikt
Tijdens haar zomervakantie ontmoet de zeventienjarige Danella de liefde van haar leven, maar haar vakantieliefde vertrekt echter vrijwel direct met de noorderzon. Thuisgekomen merkt ze dat ze zwanger is…Vijf jaar later ontmoet Danella R... »
Je blijft altijd welkom
Je blijft altijd welkom
Walter en Liesbeth (beide 48 jaar) hebben 3 kinderen. Elsina woont in de stad en Marcel van 15 woont thuis. Mandy (22) krijgt een tijdelijke baan op een camping en proeft de vrijheid van het zelfstandig leven. Als ze dan ook nog Vincent ... »
Een nieuwe kans
Een nieuwe kans
Nicole is secretaresse bij een vertaalbureau in Utrecht en alleenstaand. Dan ziet ze voor het eerst in zeven jaar haar vroegere schoolvriend Ramon weer. Ze schrikt van deze ontmoeting, want ze ontdekt dat hij een zwerver is. Toch probeer... »
Nieuw geluk
Nieuw geluk
De 11-jarige Tijmen wordt op school gepest omdat hij geen merkkleren draagt. Als hij een folderwijkje kan krijgen, is hij dolgelukkig. Hij gaat meteen sparen voor een nieuwe broek. Of nieuwe schoenen? Of een mobiele telefoon? Dat zijn m... »
Kwade geest
Kwade geest
Het verhaal van Kwade geest speelt zich af in Katwijk. Wanneer Jaap zijn beste vriend verliest bij een dodelijk ongeluk, besluit hij door middel van een ouija bord zijn geest op te roepen. Vanaf dat moment merken zijn andere vrienden dat... »
Een moeilijke start
Een moeilijke start
Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien maanden oude Jonas en ze is verkocht. Ook van zijn vader is ze diep onder de in... »