Boek
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de verblijffase. In het werkboek komen onderwerpen als commerciële vaardigheden, het verkoopgesprek, adviseren, serveer- en draagtechnieken en ergonomie aan de orde. Daarnaast komt het serveergereed maken van alcoholvrije dranken (koffie, thee, sap en frisdrank) aan de orde.
De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl).
Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten.
Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl.
Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834).
Meer informatie over Tendens HTRV «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.