Boek
In dit werkboek staat de werkplek van de gastheer-/vrouw in het restaurant centraal. De fasen ontvangst, verblijf en afscheid worden in dit werkboek doorlopen. Daarnaast leert de leerling meer over de voorbereidende en afrondende werkzaamheden. Andere onderwerpen waar in het werkboek aandacht aan wordt besteed zijn: bedrijfsformules, menuleer en menuschema's, betalingswijzen van gasten, aftersales en wijn-spijscombinaties.De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten.Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl.Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841).Meer informatie over Tendens HTRV «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.