Boek
Na het succes van Jonge Wortels, een selectie uit Nederlands aanstormend culinair talent, trakteren acht gedreven Nieuwe Hollandse chefs u opnieuw op een heerlijk diner in dit oogstrelende receptenboek. We schuiven aan bij Rik Jansma (Basiliek, Harderwijk), Mart Scherp (Scherp, Middelburg), Marc Smeets en Jonathan Daane Bolier (Lepels, Schiedam), François Geurds (Ivy, Rotterdam), Pieter Bosters (Mijn Keuken, Wouw), Jeroen Raes en Dennis van der Meer (O, Maastricht), Edwin Soumang (One, Roermond) en Michel Meijer (Meijers, Andijk).
Topideeën van jong culinair Nederlands talent haalbaar verpakt: achtenveertig hippe en inspirerende gerechten, die telkens freewheelen op drie ingrediënten, waarmee u kunt scoren bij uw gasten! «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Niemand