Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het Verloren Symbool door Dan Brown

- Het Verloren Symbool
 
 
 
 
 
(4)

Eindelijk was daar dan de paperback-editie van de laatste Dan Brown in de oorspronkelijke taal. De lyrische besprekingen van ook deze thriller van zijn hand ... »

- Het Verloren Symbool
 
 
 
 
 
(5)

Wederom prachtig van Dan Brown, fascinerend hoe hij de lezer weet te boeien... »

- Het Verloren Symbool
 
 
 
 
 
(3)

Net uitgelezen. Wel weer een echte Dan Brown, met veel zoeken naar symbolen, ren- en vliegwerk. Soms een beetje onrealistisch, maar ach dat mag de pret niet ... »

Boeken zoals Het Verloren Symbool door Dan Brown

Het Bernini mysterie
Het Bernini mysterie
Van de auteur van DE DA VINCI CODE en HET VERLOREN SYMBOOL Professor Robert Langdon wordt naar CERN ontboden om een mysterieus symbool op de borst van een vermoorde wetenschapper te duiden. Langdon ziet een verband met de Illuminati, d... »
De Da Vinci code
De Da Vinci code
Van de auteur van HET BERNINI MYSTERIE en HET VERLOREN SYMBOOL In Parijs loopt professor en kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor vermoord. Voor de politie is Langdon ... »
Het Juvenalis dilemma
Het Juvenalis dilemma

Als de krachtige supercomputer van de inlichtingendienst NSA doldraait op een onbreekbare code, wordt de briljante wiskundige Susan Fletcher te hulp geroepen. Zij ontdekt dat de NSA gechanteerd wordt met een code die zo ingenieus is d... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft Het Verloren Symbool door Dan Brown toegevoegd aan haar verlanglijst.
1 Maart 2018, 9:18:32
Het Verloren Symbool
Peter
Peter heeft het boek Het Verloren Symbool toegevoegd aan de plank Dan Brown.
Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste verborgen geheimen uit de ge...
13 November 2017, 15:05:48
Het Verloren Symbool
Peter
Peter heeft Het Verloren Symbool door Dan Brown toegevoegd aan zijn collectie.
13 November 2017, 15:05:42
Het Verloren Symbool