Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Het meisje dat verdween door Els Florijn

Winterliefde
Winterliefde
Friesland, winter 1950. Twee jonge mensen ontmoeten elkaar op het ijs: Jaap, een eenvoudige schippersjongen en Jitske, een rijke boerendochter. Ze herkennen iets in elkaar hun passie voor het schaatsen en worden verliefd. Misverstand... »
Mara
Mara
Winnaar Publieksprijs Christelijk Boek Kan haat liefde worden? Ik heb altijd gedacht dat het onmogelijk is. Maar misschien, misschien is er een kleine kans Zeeland, 1931. Maria wordt door haar stiefvader op de boot gezet naar Vlissinge... »
Herinneringen aan Grace
Herinneringen aan Grace
Een hartverwarmend, aangrijpend verhaal over intense vriendschap en onbeantwoorde liefde Nora is net twaalf als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en ze met honderden andere kinderen uit Londen op transport wordt gezet naar het veilige, la... »
Schitterend kwaad
Schitterend kwaad
Het kwaad keert altijd terug. Iedereen kent de naam Rachel Boydell, van het meisje dat in Melbourne is vermoord. Haar zuster Katherine was er getuige van en voelt zich sindsdien schuldig dat ze niet heeft ingegrepen. Ze gaat naar een tan... »
Vanuit de verte
Vanuit de verte
De vijftienjarige Natalie Ward groeit op aan de voet van de Rockies in Canada, een paar kilometer van de grens met de VS. Het is eind jaren zestig en op de melkveehouderij van haar ouders lijkt de rest van de wereld onbereikbaar ver weg.... »
De Vloek van de Hyena
De Vloek van de Hyena
In Rhodesië lijkt de rust eindelijk teruggekeerd. Craig Mellow, de laatste nazaat van de roemruchte familie Ballantyne, wordt er naartoe gestuurd op een geheime missie voor de Wereldbank. Maar in de heuvels bereidt de inheemse bevolking... »
De therapie
De therapie
Sebastian Fitzek DE THERAPIE 'De therapie is een psycho-logische thriller die je niet meer loslaat. En bijna niet weg te leggen - de gebeurte-nissen zijn te spannend en ondoorzichtig en de stijl simpelweg te boeiend. Zeer aanbevelenswaar... »
Hersenschimmen
Hersenschimmen
De hoofdpersoon van deze roman, Maarten Klein, is een klassiek personage geworden in de Nederlandse literatuur: als gepensioneerd secretaris van een maritieme organisatie, verhuisd naar Noord-Amerika, lijkt hij van een rustige oude dag t... »
Een stil geloof in engelen
Een stil geloof in engelen
Augusta Falls, Georgia, 1939. De twaalfjarige Joseph Vaughan hoort dat een meisje uit zijn klas op brute wijze is vermoord. Het blijkt de eerste in een reeks van tien moorden op jonge meisjes te zijn die het kleine dorp gedurende een dec... »