Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het meisje dat verdween
Het meisje dat verdween
<p>'Het meisje dat verdween' van Els Florijn is een monument voor een driejarig Joods meisje.

Ditte Stein wordt geboren op de dag dat Nederland ca... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor volwassenen (2)
Kerstverhalen voor volwassenen (2)
Vier kerstverhalen voor volwassenen. Geschreven door Dolores Thijs, Frans Willem Verbaas, Els Florijn en Marianne Witvliet. De verhalen zijn afkomstig uit 'L... »
 
 
 
 
 

Onze Vader
Onze Vader
Ayaan vlucht naar Nederland, geschonden en getraumatiseerd. Met een leugen komt ze het land binnen.Ayaan vlucht naar Nederland, geschonden en getraumatiseerd... »
 
 
 
 
 

De engelen van Elisabeth
De engelen van Elisabeth
<p>In ‘De engelen van Elisabeth’ geeft Els Florijn een inkijkje in de harde en ongenadige wereld binnen de muren van een gesticht, waar hoofdpersoon Elis... »
 
 
 
 
 

Zeeglas
Zeeglas
De nieuwste novelle van Els Florijn is een intrigerend verhaal over de oorlogsjaren in Parijs.Als de grootmoeder van Julie sterft, laat ze haar iets na waar ... »
 
 
 
 
 

Corrie4Kids
Corrie4Kids
 »
 
 
 
 
 

Lichtjes in je ogen
Lichtjes in je ogen
Bij de kersttijd horen verhalen. Verhalen die toegankelijk zijn, maar tegelijk diepzinnig. Verhalen die stilstaan bij alles wat Kerst naar boven brengt: warm... »
 
 
 
 
 

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »
 
 
 
 
 

Middernachttrein
Middernachttrein
 »