Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het meisje dat verdween
Het meisje dat verdween
Ditte Stein wordt geboren op de dag dat Nederland capituleert. Als het gezin Stein in 1943 bericht krijgt dat ze zich in kamp Vught moeten melden, besluiten ... »
 
 
 
 
 

Onze vader
Onze vader
Ayaan vlucht naar Nederland, geschonden en getraumatiseerd.<br/>Met een leugen komt ze het land binnen.<br/>In het azc ontmoet ze Nadifa, een verre nicht.<br... »
 
 
 
 
 

De Zoon
De Zoon
Een vreemdeling oppikken van een parkeerplaats. Betaalde liefde voor een gehandicapte. Eenzamen en behoeftigen die een vorstelijk maal voorgezet krijgen. Ker... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor kinderen (1)
Kerstverhalen voor kinderen (1)
Drie kerstverhalen voor kinderen. Geschreven door Mirjam van der Vegt, Els Florijn en AndrĂ© Troost. Deze verhalen komen uit het boek 'Allemaal sterretjes. K... »
 
 
 
 
 

Onze Vader
Onze Vader
Ayaan vlucht naar Nederland, geschonden en getraumatiseerd. Met een leugen komt ze het land binnen.Ayaan vlucht naar Nederland, geschonden en getraumatiseerd... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen voor volwassenen (2)
Kerstverhalen voor volwassenen (2)
Vier kerstverhalen voor volwassenen. Geschreven door Dolores Thijs, Frans Willem Verbaas, Els Florijn en Marianne Witvliet. De verhalen zijn afkomstig uit 'L... »
 
 
 
 
 

Zeeglas
Zeeglas
De nieuwste novelle van Els Florijn is een intrigerend verhaal over de oorlogsjaren in Parijs.

Als de grootmoeder van Julie sterft, laat ze haar iets na waa... »
 
 
 
 
 

Corrie4Kids
Corrie4Kids
 »
 
 
 
 
 

Lichtjes in je ogen
Lichtjes in je ogen
Bij de kersttijd horen verhalen. Verhalen die toegankelijk zijn, maar tegelijk diepzinnig. Verhalen die stilstaan bij alles wat Kerst naar boven brengt: warm... »
 
 
 
 
 

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »