Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Hemel zonder engelen door Virginia Andrews

Mara
Mara
Kan haat liefde worden? Ik heb altijd gedacht dat het onmogelijk
is. Maar misschien, misschien is er een kleine kans…

Zeeland, 1931. Maria wordt door haar stiefvader op de boot gezet naar Vlissingen. Haar zwangerschap moet ... »
Twee vrouwen
Twee vrouwen
Laura is op weg naar Nice om haar moeder te begraven. Gestrand in Avignon schrijft ze in ijltempo haar verhaal over de fatale liefde met Sylvia. Door haar man verlaten omdat ze geen kinderen kunnen krijgen, begint Laura een relatie met S... »
Dawn
Dawn
Het vijfde en laatste deel in de Dawn-serie »
De stad van de wilde goden
De stad van de wilde goden
Kate Cold is reisboekenschrijfster excentriek en voor de duivel niet bang. Op een dag komt haar vijftienjarige kleinzoon Alex logeren juist als ze de opdracht heeft aangenomen om in het Amazonegebied de beesten op te sporen onbekende wez... »
Pokerface
Pokerface
Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de rand van de stad. Ze heeft een kleine hond als metgezel die vrijwel overal mee naar... »
Tinseltown
Tinseltown

Kim, de hoofdpersoon uit Tegengif, is inmiddels succesvol gedebuteerd als schrijfster. Haar bekendheid heeft echter ook een keerzijde: ze ontvangt griezelige, anonieme bedreigingen. Als Patricia, een oude vriendin die in Los ... »

De Dollanganger-serie omnibus
De Dollanganger-serie omnibus
bevat 5 boeken in een band: Bloemen op zolder . Bloemen in de wind . Als er doornen zijn . Het zaad van gisteren . Schaduwen in de tuin. Virginia Andrews is een internationaal fenomeen. Ook in Nederland en België rees haar ster snel ... »
Het woeden der gehele wereld
Het woeden der gehele wereld
Het is 1956. Tijdens een evangelisatiecampagne wordt op klaarlichte dag een politieagent vermoord. De jonge Alexander Goudveyl staat oog in oog met de dader. Die draagt een gleufhoed en heeft een sjaal voor zijn mond. Alex raakt in de ba... »
Het onzichtbare licht
Het onzichtbare licht
Het onzichtbare lichtEvert Hartman Leny ontdekt dat ze helderziend is. Visioenen, dromen, stemmen... Zij ziet dingen die voor anderen onzichtbaar zijn. Leny stuit op veel onbegrip en wantrouwen. Gaandeweg lukt het haar om haar gaven een ... »