Boek
In Handboek Melkveehouderij vindt de melkveehouder alle basisinformatie en kennis over de nieuwste ontwikkelingen in de melkveehouderij. Van mest tot melk en van KI tot kwaliteitszorg, al deze onderwerpen komen in het boek aan de orde. Naast praktische informatie voor het dagelijks management is er aandacht voor de lange termijn: het opstellen van een ondernemingsplan en kwaliteitszorgsystemen.
Het fraai en overzichtelijk vormgegeven handboek bundelt op heldere wijze alle benodigde kennis voor een optimale bedrijfsvoering op het melkveebedrijf. Handboek Melkveehouderij is een onmisbaar naslagwerk voor veehouder, agrarisch adviseur, docent en student. De inhoud is samengesteld door de divisie Veehouderij van ASG, de belangrijkste Nederlandse kennispartner voor de veehouderij en haar omgeving. Met kennis en contacten op het gebied van dierenwelzijn, fokkerij, voedselkwaliteit en (inter)nationale beleidsontwikkelingen.
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen verbanden gelegd.