Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Floppie, Youri & andere helden door Youp van 'T. Hek

Encyclopedie van misvattingen
Encyclopedie van misvattingen
Encyclopedie van misvattingen
Hans van Maanen

Bent u er ook van overtuigd dat: in spinazie veel ijzer zit; de Rijn bij Lobith ons land binnenkomt; Nederland op 5 mei 1945 werd bevrijd; in de zomer de zon dichterbij staat; je... »
Georgie
Georgie
stemmen uit de Kaukasus »
Mijn oorlog
Mijn oorlog
COLBY BUZZELL MIJN OORLOG Mijn oorlog is de weergave van de ziel van een zeer boeiend mens die voor ons vecht in Irak.' Kurt Vonnegut Een ongelooflijk verslag van de oorlog door de ogen van een frontsoldaat.' Rolling Stone Magazine Kan z... »
Groote Zijderoute
Groote Zijderoute
een actueel reisverslag over de legendarische route naar China. Het boeiende relaas van de avontuurlijke terugtocht per motor »
Meltdown
Meltdown
Een afschuwelijke nieuwe drug dreigt de maatschappij te ontwrichten: wie zit hier achter? De Britse geheime diensten moeten dat zien uit te vinden vóór het middel een wereldwijde bedreiging kan vormen.
Als er bij hun afgelegen sch... »
De afstammeling
De afstammeling
Nooit vertelde historica Lineke Tesinga iemand over die ene ochtend. Ze betrapte haar vriend Berend, een gepassioneerd amateur-archeoloog, terwijl hij in haar kelder iets inmetselde. Kort daarop stierf hij bij een onverklaarbaar auto-ong... »
In Search Of Kazakhstan
In Search Of Kazakhstan
The Land That Disappeared. Borat has got it all wrong. Kazakhstan is far more interesting and... »