Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De zoektocht door Nora Roberts

- De zoektocht
 
 
 
 
 
(5)

Ik ben echt fan van Nora Roberts. Dit boek lees je in een adem uit. Zo leuk, zo spannend en ook de korte beschrijvingen over de reddingshonden (labradors) do... »

- De zoektocht
 
 
 
 
 
(1)

De Zoektocht van Nora Roberts heb ik weggelegd. Dit is geen thriller, en ook geen detective, maar meer een roman met erotiek. En zo af en toe komt er ineens ... »

Boeken zoals De zoektocht door Nora Roberts

Koortsdroom
Koortsdroom
Prestn & Child, Koortsdroom Agent Pendergast. Altijd onaangedaan. Totdat blijkt dat de dood van zijn geliefde vrouw Helen geen ongeluk was. Ze is vermoord, en Pendergast zal alles doen om achter de waarheid te komen. Pendergast ontde... »
Het geheim van de kathedraal
Het geheim van de kathedraal
Over zijn vaders dood weet Cotton Malone in Het geheim van de kathedraal van Steve Berry alleen dat hij is omgekomen bij een ramp met een onderzeeër. Op zoek naar de toedracht stuit hij op een schokkend feit: zijn vaders onderzeeër was... »
Spoedgeval
Spoedgeval
Ineens zie ik weer de brandende flats in de Bijlmer toen de El Al-Boeing daar was neergekomen. Ik hoor de sirenes van de eindeloze stroom ziekenwagens op de dijk naar Volendam, in de nieuwjaarsnacht die ik nooit meer zal vergeten. […] T... »

Prikbord

Hennie
Hennie heeft De zoektocht door Nora Roberts toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

22 Mei 2018, 18:09:07
De zoektocht
Liesbeth
Liesbeth heeft De zoektocht door Nora Roberts toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

2 September 2014, 20:38:58
De zoektocht
Jose
Jose heeft een recensie geschreven over De zoektocht door Nora Roberts.
“Ik ben echt fan van Nora Roberts. Dit boek lees je in een adem uit. Zo leuk, zo spannend en ook de korte beschrijvingen over de reddingshonden (labradors) doet ...” »
Score :
 
 
 
 
 

10 November 2013, 20:59:10
De zoektocht