Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De schilder
De schilder
<p>Als professioneel huizenoppasser is Lila Emerson zo vrij als een vogeltje. Niets bindt haar: haar werk niet, een huis niet, en een relatie al helemaal nie... »
 
 
 
 
 

Begraaf het verleden
Begraaf het verleden
Tory Bodeen groeide op in een armoedig huisje waar haar vader met ijzeren vuist heerste. Er was geen plaats voor haar talent en dromen. Gelukkig had ze haar ... »
 
 
 
 
 

Vastberaden
Vastberaden
<p>De elfjarige Cooper Sullivan vindt het maar niks dat hij de zomer bij zijn grootouders en hun paarden moet doorbrengen. Dat verandert als hij hun buurmeis... »
 
 
 
 
 

Dansen op lucht
Dansen op lucht
<p>Als Nell Channing een nieuw leven begint op een eiland voor de kust van Massachusetts, denkt ze eindelijk veilig te zijn voor haar gewelddadige echtgenoot... »
 
 
 
 
 

Hemel en aarde
Hemel en aarde
<p>Ripley Todd is de zus van de sheriff en tegelijk zijn assistent. Volgens Mia Devlin bezit Ripley, net als zij en haar vriendin Nell, een mysterieuze gave ... »
 
 
 
 
 

De villa
De villa
De wijnen van het huis Giambelli, met als thuisbasis een prachtige villa in Californië en een nevenvestiging in Italië, zijn al drie generaties lang wereld... »
 
 
 
 
 

Gloed van vuur
Gloed van vuur
<p>De gloed van vuur is een meeslepend verhaal over angst en moed, en over liefde en vriendschappen die ons door de donkerste tijden heen helpen.</p><p>Als d... »
 
 
 
 
 

Het eiland van de drie zusters-trilogie
Het eiland van de drie zusters-trilogie
<p>Een meeslepende, mysterieuze verhaalcyclus in één omnibus over vrouwenvriendschap, diepgewortelde geheimen en de dwaalwegen van de liefde. Deze drie cha... »
 
 
 
 
 

De zwarte roos
De zwarte roos
Drie vrouwen ontmoeten elkaar op een keerpunt in hun leven. Ieder van hen zoekt naar een manier om verder te groeien. Bij elkaar vinden ze de moed om risico'... »
 
 
 
 
 

Winterverleiding
Winterverleiding
THUIS MET KERST <br/>Jarenlang heeft Jason als journalist over de wereld gezworven. Hij heeft alles gezien, alles meegemaakt en prijzen voor zijn artikelen g... »