Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De oversteek door Justin Cronin

- De oversteek
 
 
 
 
 
(5)

Wat een geweldig boek, met zoveel emoties. Zo gauw je begint te lezen, en Amy (een meisje met een verleden en een belangrijk heden) leert kennen, ben je verk... »

- De oversteek
 
 
 
 
 
(4)

Het verhaal van dit boek is eigenlijk vrij standaard. Er zijn al veel boeken en films uit die een soortgelijk verhaal vertellen.
Er is een geleerde die een ... »

- De oversteek
 
 
 
 
 
(5)

Dit boek is echt geweldig! Ontzettend goed geschreven. »

Boeken zoals De oversteek door Justin Cronin

De Mefisto Club
De Mefisto Club
P E C C A V I Dit Latijnse woord is in bloed gekrast op de plek waar een jonge vrouw op nietsontziende wijze is vermoord: IK HEB GEZONDIGD. Het is bedoeld als een kerstgroet en jaagt patholoog-anatoom Maura Isles en rechercheur Jane Rizz... »
De leerling
De leerling
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tr... »
Het vergeten gezicht
Het vergeten gezicht
Lizzy krijgt na een reis een koffer thuisgestuurd die niet de hare is. Er zitten vrouwenkleren in en een oude Duitse roman, Das vergessene Gesicht. Lizzy raakt gefascineerd door het boek en besluit op zoek te gaan naar de eigenares van d... »

Prikbord

Marlies
Marlies heeft De oversteek door Justin Cronin toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 Juni 2014, 21:09:55
De oversteek
desireegaal0604
desireegaal0604 heeft een recensie geschreven over De oversteek door Justin Cronin.
“De oversteek van Justin Cronin, van wat ik had horen zeggen moest dit een heel goed boek zijn. Ik had me dan ook verheugd op het lezen hiervan. Niet uit het vel...” »
Score :
 
 
 
 
 

23 November 2013, 16:52:27
De oversteek
astrid
astrid heeft De oversteek door Justin Cronin toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Oktober 2013, 20:53:49
De oversteek