Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De onschuldigen door Harlan Coben

- De onschuldigen
 
 
 
 
 
(4)

Na het havle boek te hebbn doorlezen kwamen de drie aparte verhalen bij elkaar, het werd een tijdje spannend maar op het laatst, vond ik althans, kwamen er i... »

Boeken zoals De onschuldigen door Harlan Coben

Engelenmoord
Engelenmoord
Een halfuur later stonden Magozzi en Gino op de Lakewoodbegraafplaats en tuurden geschokt zwijgend omhoog naar een gigantisch stenen beeld van een engel met massieve gestrekte vleugels. Op n ervan lag een dood meisje. Haar armen en benen... »
Onnatuurlijke dood
Onnatuurlijke dood
Negen gruwelijk verminkte lijken zijn er al gevonden, vijf in Ierland en vier in Amerika. Patholoog-anatoom Kay Scarpetta wordt bij de tiende vondst geroepen. Weer ligt het lichaam op een vuilnisbelt en weer zijn de ledematen afgesneden.... »
Doodsoorzaak
Doodsoorzaak
Op oudejaarsdag wordt een duiker dood aangetroffen op een werf voor afgedankte marineschepen. Een ongeluk? Patholoog-anatoom Kay Scarpetta twijfelt. Als vervolgens haar assistent wordt vermoord, ontdekt Kay dat beide zaken met elkaar te ... »

Prikbord

Liesbeth
Liesbeth heeft De onschuldigen door Harlan Coben toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

6 maanden geleden
De onschuldigen
Peter
Peter heeft De onschuldigen door Harlan Coben toegevoegd aan zijn verlanglijst.
13 November 2017, 14:15:09
De onschuldigen
Marielle
Marielle heeft De onschuldigen door Harlan Coben toegevoegd aan haar collectie.
28 Januari 2014, 13:06:04
De onschuldigen