Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De minzame moordenaar door Bram Dehouck

- De minzame moordenaar
 
 
 
 
 
(5)

Een dun boekje met zoveel inhoud. Pijn en verdriet die een mens laten doorslaan. Prachtig geschreven met soms indringende passages, waardoor je het gevoel da... »

- De minzame moordenaar
 
 
 
 
 
(3)

Als je als schrijver een boek kunt schrijven van 175 pag. en dan ook nog een literaire thriller dan ben je goed bezig, en het is Bram Dehoucke gelukt. Het is... »

Boeken zoals De minzame moordenaar door Bram Dehouck

Koortsdroom
Koortsdroom
Prestn & Child, Koortsdroom Agent Pendergast. Altijd onaangedaan. Totdat blijkt dat de dood van zijn geliefde vrouw Helen geen ongeluk was. Ze is vermoord, en Pendergast zal alles doen om achter de waarheid te komen. Pendergast ontde... »
De zoektocht
De zoektocht
Fiona Bristow woont samen met drie trouwe honden in een schilderachtig huisje op een eiland voor de kust van Seattle, waar ze haar eigen hondenschool runt. Maar aan deze schijnbare idylle is een ware nachtmerrie voorafgegaan: Fiona is de... »
Het andere kind
Het andere kind

In het Noord-Engelse kustplaatsje Scarborough wordt het lijk van een studente aangetroffen. Ze is op gruwelijke wijze vermoord. De politie tast volledig in het duister. Maanden later vindt er een tweede moord plaats. De ambitieuze pol... »

Prikbord

Sanda
Sanda heeft De minzame moordenaar door Bram Dehouck toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

26 September 2011, 18:07:58
De minzame moordenaar
Iris
Iris heeft De minzame moordenaar door Bram Dehouck toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

26 Juni 2011, 18:35:51
De minzame moordenaar
Inge
Inge heeft De minzame moordenaar door Bram Dehouck toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

10 Juni 2011, 16:06:10
De minzame moordenaar