Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De langverwachte door Abdelkader Benali

Het orchideeenspoor
Het orchideeenspoor
een vrouw op zoek narr haar verdwenen tweelingzus in de Dordogne »
Bittere wraak
Bittere wraak
Esme is verliefd op Abbas maar hun liefde heeft geen schijn van kans. Halil een rijke oude man heeft zijn zinnen op de mooie Esme gezet. Als zij niet vrijwillig met hem wil trouwen ontvoert Halil haar met geweld en verkracht haar. Esme k... »
Dierenleven
Dierenleven
De gedachte aan de menselijke wreedheid tegenover dieren achtervolgt de schrijfster Elizabeth Costello op latere leeftijd dusdanig dat ze geen enkel persoon meer recht in de ogen kan kijken. Vleeseters komen haar voor als samenzweerders ... »
De damescoupe
De damescoupe
Rainbow pocketboeken. »
Land van tranen
Land van tranen
het aangrijpend verslag van een leven in een vrouwengemeenschap in Nigeria »
Consuminderen met kinderen
Consuminderen met kinderen
Kinderen duur? Welnee. Dat hangt helemaal van jezelf af. Er is bijvoorbeeld een groot verschil tussen alles nieuw kopen of het op een andere manier op de kop tikken. In dit boek kun je lezen hoe je dat aanpakt: van babyuitzet tot dure sk... »
Drijfzand koloniseren
Drijfzand koloniseren
In het Rotterdamse supporterscaf ora's Place wordt verhit gediscussieerd. Over Rimmer, de aanvoerder van de Erdam-hooligans, die met een honkbalknuppel zijn broer Wilmer doodsloeg in de strijd om de erfenis van hun vader Movo. En over he... »
Mijn Marokko
Mijn Marokko
Verwacht van dit boek geen objectiviteit het lijdt zwaar aan vooringenomenheid. Het doet geen moeite om zijn partijdigheid te verbergen. Meer nog het wil bol staan van partijdigheid. Ik raad u aan dit boek te lezen zoals u een liefdesbri... »