Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Griezels
De Griezels
Meneer en mevrouw Griezel vormen wel een heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen ze reuzenkribbenbijters in elkaars ... »
 
 
 
 
 

De GVR
De GVR
Stel je voor je ligt in bed als er midden in de nacht een reus in de straat staat. Hij is wel vier keer zo groot als de grootste mens. Hij maakt stappen die ... »
 
 
 
 
 

De heksen
De heksen
Digitale weergave van de hoorspelbewerking van het gelijknamige boek: Baarn : Fontein, 1984. - Gebaseerd op de compact discs verschenen in 2008. - Oorpsr. ui... »
 
 
 
 
 

Sjakie en de chocoladefabriek
Sjakie en de chocoladefabriek
Al jaren is minstens een keer per jaar Sjakie en de Chocoladefabriek op televisie met Gene Wilder als Willie Wonka. Nu is het wachten op de tweede verfilming... »
 
 
 
 
 

Someone Like You
Someone Like You
Theres the gambler who collects little fingers from losers ...theres the ladywho murders her husband with a frozen leg of lamb ...not to mention the man whoh... »
 
 
 
 
 

Gelijk oversteken
Gelijk oversteken
 »
 
 
 
 
 

Boy
Boy
Wat beleefde Roald Dahl toen hij zelf kind was? Dit luisterboek bevat autobiografische schetsen uit zijn eigen jeugd. Hij beschrijft zijn familie, scholen, l... »
 
 
 
 
 

Solo
Solo
Iedereen die van de boeken van Roald Dahl houdt, zal benieuwd zijn naar wat de schrijver vroeger allemaal heeft meegemaakt.

Dit ongelooflijk spann... »
 
 
 
 
 

De reuzenkrokodil
De reuzenkrokodil
In de grootste, bruinste, modderigste rivier van Afrika lagen twee krokodillen met hun koppen net boven het water. Een van de krokodillen was reusachtig. De ... »
 
 
 
 
 

De heksen
De heksen
Heksen zijn eng en gemeen, maar de heksen uit Roald Dahl’s gelijknamige verhaal zijn afschuwelijk gemeen en lelijk en ze hebben een hekel aan kinderen. In ... »