Boek
De Europese hygi verordeningen
Deze praktijkgids biedt een handzame leidraad om inzicht te krijgen in de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van hygi van levensmiddelen die in januari 2006 van kracht is geworden.
De tekst van de Verordeningen 852/2004/EEG en 853/2004/EG is door de schrijfster omgezet in heldere, duidelijke en overzichtelijke taal. Daar waar het niet anders kon, is de tekst van de regelgeving aangehouden.
Deze editie 2006-2007 geeft de actuele stand van zaken weer en bevat informatie over de nieuwste aanvullingen op het gebied van de hygi regelgeving, zoals onder andere de microbiologische criteria, uitzonderingen bij de vervaardiging van levensmiddelen met traditionele kenmerken en overgangsregelingen voor bepaalde eisen tot 2009.
De Europese hygi verordeningen is bijzonder geschikt voor producenten van levensmiddelen, brancheorganisaties en voor docenten en studenten levensmiddelentechnologie. Aangezien de beschreven regelgeving ook van toepassing is op de primaire productie, is deze gids tevens geschikt voor producenten daarvan, zoals boeren en tuinders. «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Niemand