Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Daglicht door Marion Pauw

Tijd van onschuld
Tijd van onschuld
Agnes Klitsie en Jeroen Hogenboom
Tijd van onschuld

De Zaanstreek, jaren "60. Agnes Klitsie groeit samen met haar zeven broers en zussen op in een traditioneel katholiek gezin. De familie Klitsie baant zich een weg door ... »
Stuk
Stuk
Judith Visser, Stuk

Elizabeth zit in 4b van het Mercatuscollege in Rotterdam. Ze wordt door een paar klasgenoten op een gruwelijke maar vrijwel onzichtbare manier gepest. Haar ouders zijn sinds een paar jaar gescheiden en haar m... »
Tegengif
Tegengif

De negentienjarige Kim ontdekt dat haar grote liefde Edwin haar bedrogen heeft, en ze is vastbesloten dit nooit meer te laten gebeuren. Om zichzelf te wapenen tegen toekomstige pijn wil ze een enorme weerzin tegen mannen opbouwen. Dat... »

All inclusive
All inclusive
Een jonge moeder op zoek naar de werkelijke oorzaak van de dood van haar kinderen. Adembenemend spannend en zeer aangrijpend.

Jeroen en Chantal hebben met hun tweeling een all-inclusive vakantie naar Turkije geboekt. De eerste d... »
Ik mooi praten
Ik mooi praten
Ik mooi praten is opgedragen aan Lou, de vader van David Sedaris, die zo vaak op zowel hilarische als ontroerende wijze wordt opgevoerd in vele verhalen van zijn zoon. Voor David is ‘het grootste wetenschappelijke raadsel’ over zijn va... »
Oprah
Oprah
Oprah Winfrey is de invloedrijkste, machtigste, meest bewonderde tv-vrouw van onze tijd. Maar wie is zij eigenlijk? Een sterke vrouw, die zich wist te ontworstelen aan haar eenvoudige achtergrond en erin slaagde wereldwijd miljoenen men... »
Meer dood dan levend
Meer dood dan levend
Een Amsterdamse studente neemt wraak op haar belagers.

Rechtenstudente Luna Bisschop heeft een fantastisch leven, veel vrienden en een leuk bijbaantje in een erotiekwinkel in het centrum van Amsterdam.
Dan w... »
Alle Indische tantes
Alle Indische tantes
In de loop der jaren heeft Yvonne Keuls heel wat Indische tantes de revue laten passeren. Wie kent ze niet, Tante Toetie, Tante Prul, Tante Iesje, Tante Non, Tante Mekkie en Tante Bel?Nu de tantes – die model staan voor een hele gener... »
Primeur
Primeur
Je beste vrienden, je favoriete collega's. Je weet alles van ze. Toch?

Barbara is een gedreven journaliste die haar leven op orde heeft. Ze houdt van haar werk en voelt zich helemaal thuis bij haar collega's op de redactie en b... »
De indringster
De indringster
Een jong, kinderloos echtpaar krijgt de mogelijkheid een baby te adopteren en grijpt die kans met beide handen aan. Wanneer ze het kleine meisje in hun armen sluiten, zijn ze ervan overtuigd date en groter geluk niet bestaat. Maar de bio... »