Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Bindi door \. Papineau

- Bindi
 
 
 
 
 
(2)

lees het omdat ik echt niet snap hoe zo'n meisje zich hiertoe laat verleiden, maar de stijl is wel droevig. »

- Bindi
 
 
 
 
 
(4)

Echte Mannen eten geen kaas is natuurlijk de koploper van dit boek. Ik vond Bindi eerlijk gezegd dan ook een beetje tegenvallen. Maar ik ben dan weer zo dat ... »

- Bindi
 
 
 
 
 
(2)

Dit is de opvolger van "Echte mannen eten geen kaas". Dan lees je hoe de therapie van Maria gaat. Had daar meer van verwacht, vond het een saai boek. »

Boeken zoals Bindi door \. Papineau

Ik stond laatst voor een poppenkraam
Ik stond laatst voor een poppenkraam
Als Maria op twaalfjarige leeftijd voor het eerst op de fiets naar de middelbare school vertrekt, zwaait haar moeder Lucie haar weemoedig uit. Haar kleine meisje wordt groot. Tegelijkertijd is ze blij voor Maria, die vol verwachting een ... »
De helende kracht van vergeving
De helende kracht van vergeving
Als we de inwijdingsweg van vergeven gaan, creëren we ware vrede.In deze tijd komt veel oud karma tot ontlading. Daarom moeten wij leren vergeven en tot verzoening komen voordat het nieuwe tijdperk van de vrede kan aanbreken.Vergeven he... »
Opgeruimd!
Opgeruimd!
Volledig herzien!Met extra hoofdstuk over opruimen met kinderenToen opruim-goeroe Zamarra Oomes-Kok in 2006 haar bestseller Opgeruimd! Schreef, deelde zij haar woonboot 'slechts' met haar man, hond en parkiet. Nu - 3 jaar later en 25.000... »

Prikbord

Ellen
Ellen heeft het boek Bindi toegevoegd aan de plank gelezen 2011.
In Echte mannen eten geen kaas vertelde Maria Mosterd over haar jaren in handen van een loverboy. Als twaalf­jarige scholier werd ze het slachtoffer van de gena...
13 Maart 2018, 16:18:33
Bindi
Ellen
Ellen heeft Bindi door \. Papineau toegevoegd aan haar collectie.
13 Maart 2018, 16:18:23
Bindi
Laura
Laura heeft Bindi door \. Papineau aangepast.
“In Echte mannen eten geen kaas vertelde Maria Mosterd over haar jaren in handen van een loverboy. Als twaalf­jarige scholier werd ze het slachtoffer van de gena...”
6 Mei 2014, 16:13:51
Bindi