Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals 2013 door Monique Koemans

De tiende cirkel
De tiende cirkel
De mooie, veertienjarige Trixie is voor het eerst verliefd. Maar dan wordt haar wereld op zijn kop gezet door een daad van bruut geweld. Opeens lijkt alles waar Trixie in geloofde een leugen. Kan de jongen die altijd aan de deur kwam de ... »
Nieuwe maan
Nieuwe maan

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een sl... »

De bekering
De bekering
Het hart van de moordenaarHuiveringwekkend dilemma in de nieuwe verbijsterende roman van Jodi PicoultHet ene moment ziet de toekomst van June Nealon en haar gezin er rooskleurig uit het volgende moment wordt ze geconfronteerd met de moor... »
PS: Ik hou van je
PS: Ik hou van je
Holly en Gerry zijn een jong getrouwd stel. De twee maken vaak grapjes over het feit dat Holly niet zonder Gerry zou kunnen leven. Het idee van ‘De Lijst’ was dan ook eigenlijk als grap bedoeld: als Gerry iets zou overkomen, zou hij ee... »
Het staat op mijn lijstje
Het staat op mijn lijstje
June Parker werkt in Los Angeles bij een agentschap dat carpoolen promoot. Ze is dol op haar baan en haar appartement in Santa Monica. Maar haar leven verandert op slag als ze betrokken raakt bij een auto-ongeluk en haar passagier, Maris... »
Dubbel feest
Dubbel feest

Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen... »

De jongen in de gestreepte pyjama
De jongen in de gestreepte pyjama

Berlijn, 1943. De negenjarige Bruno verhuist met zijn familie naar een plek ver weg. Hun nieuwe huis staat naast een hoog hek, een hek dat Bruno afschermt van de vreemde mensen die hij daarachter ziet bewegen.

Op een van zijn on... »

De weduwnaar
De weduwnaar
Na de dood van zijn vrouw Carmen, dompelt Stijn zich onder in het uitgaansleven van Amsterdam en Ibiza. Aan rouwen komt hij nauwelijks toe. Tot hij met zijn driejarige dochtertje naar Australië vertrekt. Geconfronteerd met zichzelf en m... »
De kleine getuige
De kleine getuige
Hulpofficier van justitie Nina Frost behandelt het soort misdaden dat families verscheurt. Ze leert dat medeleven tonen en keihard strijden voor rechtvaardigheid de enige manier is om dit mijnenveld over te steken. Maar als Nina ontdekt ... »
Ik had geen naam
Ik had geen naam
een verhaal over verwerken en vergeven »